Heerhugowaard, HHNK interieur

De bovenbouw bestaat uit twee flexibel indeelbare, hoogtechnologisch geoutilleerde kantoorverdiepingen. Het activiteiten gerelateerd kantoor biedt de medewerkers hoogwaardige en optimale condities om in te werken, met als doel de interne communicatie en samenwerking te versterken. Zicht, circulatie, afzondering én ontmoeting worden georganiseerd, gedoseerd en gerangschikt in een heldere, efficiënte zonering met een variatie in open en gesloten kantoorruimten. De afwisseling van rustmomenten voor concentratie en de dynamiek door interactie verhogen de belevingswaarde van de wandelgangen en voorzien de kantoren van kwalitatief hoogwaardige ontmoetingsplekken. Materiaal, kleur en licht, allemaal bij voorkeur natuurlijk, en anders geraffineerd, zorgen in het hele plan voor een elegante, vriendelijke ambiance met mooi gedoseerde accenten. Een decorum dat de vitaliteit en de dynamiek van het instituut tot hun recht doet komen.

Lees meer over de architectuur