FOOTPRINT

Rudy Uytenhaak + Partners Architecten (RU+PA) en Architectuur instituut Alkmaar (AiA) nodigen u graag uit voor de tentoonstelling FOOTPRINT. Een overzicht van gerealiseerde projecten van het bureau uit de afgelopen 42 jaar en de toekomstvisie op duurzaam ruimtegebruik en duurzaam bouwen geïllustreerd aan de hand van actuele projecten.

Het oeuvre van RU+PA kent een grote verscheidenheid aan projecten die ons dierbaar zijn. In deze projecten schuilt het DNA van RU+PA en daarmee hun overeenkomst als gevolg van onze werkwijze en kernwaarden: creatief ingenieurs vakmanschap. In FOOTPRINT wordt deze eenheid in verscheidenheid getoond in een serie nieuwe 1:1000 maquettes.

De tentoonstelling is op weekdagen dagelijks te bezichtigen tussen 09:00 en 17:00 uur en tijdens voorstellingen in de bovenfoyer van TAQA theater de Vest in Alkmaar.

Wij hopen u te ontmoeten bij de opening op dinsdag 15 november om 20:00 uur. Het beschikbare aantal plaatsen is gelimiteerd, wij vragen u dan ook vooraf aan te melden. Aanmelden kan via arch[at]uytenhaak.nl o.v.v. FOOTPRINT of telefonisch via 020-305 7777.